soutež dětí – Memoriál Ladislava Báči – Čelákovice

      Komentáře nejsou povolené u textu s názvem soutež dětí – Memoriál Ladislava Báči – Čelákovice

Dnes jsme se zúčastnili, první letošní soutěže v požárním útoku, Memoriálu Ladislava Báči v Čelákovicích. Vyjeli jsme se třemi družstvy mladších žáků a jedním družstvem starších žáků, které si na této soutěži odbylo svou premiéru. Pořádající sbor ale bohužel stanovil, že v každé kategorii smí startovat pouze jedno družstvo ze sboru, a tak jsme se domluvili s kolegy z Káraného a ze Záp a dvě naše družstva startovala pod jejich „vlajkou“.
Dvě družstva složená z našich nejmenších dětí, jedno pod hlavičkou Káraného a druhé označené již jako Brandýs obsadila s časy 69,77s a 75.48s jedenácté a dvanácté místo, což je vzhledem k věku dětí pěkný výsledek. Třetí družstvo našich nejstarších mladších žáků startující jako Zápy obsadilo s časem 36.95s krásné druhé místo.
A teď již ke kategorii starších žáků. Jak jsme již zmínili, tato soutěž byla pro naše mladé hasiče vůbec první, ve které startovali v kategorii starších žáků. Vše klaplo, jak mělo, a tak s časem 36.06s obsadili čtvrté místo a dosáhli tak při svých prvních závodech umístění, za které by se nemusela stydět ani daleko ostřílenější družstva.

[svgallery name=“110418deti“]