Měsíční archivy: Srpen 2011

Jízda vozidel s právem přednostní jízdy

      Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Jízda vozidel s právem přednostní jízdy

Vždy když jsme povoláni k výjezdu k mimořádné události (na pomoc spoluobčanům v tísni) používáme tzv. zvláštní světelné a zvukové výstražné zařízení. Podle zákona o silničním provozu máme tzv. právo… Číst dál »

dopravní nehoda – Brandýs n/ Labem

      Komentáře nejsou povolené u textu s názvem dopravní nehoda – Brandýs n/ Labem

15 min před třiadvacátou hodinou jsme byli voláni k dopravní nehodě v Tyršově ulici. Osobní vůz zde přejel do protisměru, kde narazil do zaparkovaného vozu. Ve voze cestovali čtyři lidé,… Číst dál »

technická pomoc – St. Boleslav

      Komentáře nejsou povolené u textu s názvem technická pomoc – St. Boleslav

V dopoledních hodinách jsme byli povoláni jako posilová jednotka k hrozícímu úhynu ryb na menší vodní ploše poblíž Probošťských jezer ve Staré Boleslavi. Při našem příjezdu na místě zasahovali profesionální… Číst dál »

požár – Zápy – os. automobil

      Komentáře nejsou povolené u textu s názvem požár – Zápy – os. automobil

Necelé tři hodiny po půlnoci jsme vyjížděli k požáru osobního automobilu v Zápech. Při našem příjedu již na místě zasahovali členové HZS Stará Boleslav a naší pomoci už nebylo potřeba…. Číst dál »

technická pomoc – Brandýs n /L

      Komentáře nejsou povolené u textu s názvem technická pomoc – Brandýs n /L

Ve čtvrt na pět odpoledne jsme vyrazili do ulice F.X. Procházky. V bytovém domě si žena zabouchla dveře do bytu. Bohužel tou dobou vařila a jídlo zůstalo bez kontroly na… Číst dál »

požár – Brandýs n /L – panelový dům

      Komentáře nejsou povolené u textu s názvem požár – Brandýs n /L – panelový dům

Pár minut po půl deváté večer jsme vyjížděli k nahlášenému požáru panelového domu v Lipové ulici. Byl hlášen kouř z oken ve třetím patře takže na místo vyrazila i plošina…. Číst dál »

požár – Popovice – skládka

      Komentáře nejsou povolené u textu s názvem požár – Popovice – skládka

Krátce před 16. hodinou jsme byli povoláni k požáru „černé“ skládky u bývalé řepné váhy u silnice Brandýs nad Labem směr Brázdim. Vyjeli jsme s CAS 20, po příjezdu na… Číst dál »