Den otevřených dveří – Zájem veřejnosti nás potěšil

      Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Den otevřených dveří – Zájem veřejnosti nás potěšil

V sobotu 1. října jsme již počtvrté uspořádali v areálu naší zbrojnice Den otevřených dveří. Zájem nás potěšil, na akci zavítaly na čtyři stovky návštěvníků všech věkových kategorií, mezi nimi také starosta města Ing. Vlastimil Picek a radní Miluše Zahrádková.

Počasí nás ani tentokrát nezklamalo a tak si všichni mohli užít pestrý a zajímavý program, který připravili členové sboru – prohlédnout si areál a objekt zbrojnice, techniku a technické prostředky používané členy výjezdové jednotky při zásazích, vyzkoušet, jak náročné na fyzickou připravenost hasičů je vyprošťování osob z havarovaných vozidel pomocí hydraulických vyprošťovacích nástrojů, seznámit se s historii a současnými aktivitami sboru, nebo získat řadu praktických rad z oblasti hašení požárů. Odpoledne si užily také děti, na které čekala řada atrakcí.

Poděkování a uznání, která nám návštěvníci akce vyjádřili nejen slovně, ale i krásnými zápisy do kroniky, si velmi ceníme a jsme rádi, že veřejnost hodnotí práci profesionálních a dobrovolných hasičů v našem městě vysoce pozitivně.