Výroční valná hromada

      Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Výroční valná hromada

V Jídelně Popelka se 25. ledna 2020 uskutečnila výroční valná hromada sboru, na které jsme zhodnotili naši činnost nejen v minulém roce, ale i v uplynulém pětiletém období. Podrobné hodnocení je obsaženo ve zprávě o činnosti.

Za odváděnou práci poděkoval členům sboru starosta města Ing. Vlastimil Picek. Zároveň je ubezpečil, že vedení města bude sbor v jeho činnosti všestranně podporovat.

Na závěr jednání proběhly volby nového výboru sboru. Do funkce starosty sboru byl opětovně zvolen Štefan Mackovič, jeho náměstkem Karel Vobr. Velitelem sboru se opět stal Jaroslav Dušek.

Velmi významný je pro sbor letošní rok, protože si v něm připomíná 140. výročí vzniku. V této souvislosti bude v městském muzeu v měsících červnu až září probíhat výstava mapující nejen bohatou historii, ale i současné aktivity našeho sboru. Hlavní akce pro veřejnost připravujeme na měsíc září. Oslavy odstartuje 11. září koncert skupiny Nezmaři na brandýském zámku. Vyvrcholením pak bude Hasičský den, který se uskuteční 12. září na Masarykově náměstí.