Víkendové zásahy

      Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Víkendové zásahy

O víkendu jsme se nenudili

Když se řekne víkend, většina z nás si ho spojuje s příjemnými prožitky, které obecně můžeme zahrnout pod pojem aktivní nebo pasivní odpočinek. Členové naší zásahové jednotky, na které připadne víkendová služba, si mohou s téměř stoprocentní jistotou tučně označené ve výše uvedené definici zredukovat na jediné slovo – AKTIVNÍ. Ne jinak tomu bylo i v průběhu posledního víkendu.

V pátek 18. září přibližně v 17,00 hodin jsme na žádost Policie ČR otevřeli vstup do rodinného domku ve Staré Boleslavi, ve kterém se nacházela vážně nemocná žena. Následně jsme pomohli pracovníkům zdravotnické záchranné služby při jejím ošetření a přípravě k odvozu do nemocnice.

„Příjemným zpestřením“ vstupu do sobotního rána dne 19. září byl výjezd na ohlášený požár osobního automobilu v Zahradnické ulici v Brandýse nad Labem. Z požáru vozidla se naštěstí vyklubalo pouze zažehnutí kabelu v jeho motorové části.

Víkend jsme završili výjezdem do Logistického centra Lidl dne 21.9. v 02,30 hodin, a to na základě aktivace elektrické požární signalizace (EPS). https://sdhbrandysnl.cz/2015/09/vikendove-zasahy/Potěšitelné bylo, že šlo o planý poplach, méně potěšitelná pak byla skutečnost, že do jmenovaného centra jsme na základě aktivace EPS v tomto roce vyjížděli již posedmé. Vždy šlo o planý poplach.

JarVyk